Stoere luxe met de Portofino lijst

Stoere Portofino lijsten

Wie iets bijzonders wil zou eens onze Portofino lijstcollectie moeten komen bewonderen. Deze geheel houten lijsten hebben een uitstraling die doet denken aan verweerd staal, roestig ijzer, doorleefd koper of industrieel goud. Het zijn eigenzinnige lijsten met een stoer karakter die verrassend mooi passen bij veel soorten kunst.

Buiten de lijntjes kleuren

We hebben de lijst in combinatie gezien met stillevens, met landschappen en ook met abstracte werken. In alle gevallen geeft het het kunstwerk een eigenzinnige uitstraling en daarmee is het een lijst voor iedereen die graag net even buiten de lijntjes kleurt. Want je moet wel een beetje durven met deze lijst, maar als je dat doet zul je er veel plezier aan gaan beleven.

Het Wow effect

De lijst is in staat een eenvoudig kunstwerkje om te toveren tot een spectaculaire eyecatcher en er zal dan ook menig 'wow' te horen zijn als je kiest voor een Portofino lijst. De collectie is aanwezig in de lijstenmakerij en we geven je graag advies over de kleurkeuze en/of de lijst inderdaad bij jouw kunstwerk past. Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.

Chat openen
Advies of meer info nodig?
Chat of bel 0594-631180
Kan ik je helpen?