Werk in opdracht

Naast de giclées die ik aanbied op de website, verzorg ik ook inlijstwerk in opdracht voor bedrijven, kunstenaars en particulieren. Op deze foto zie je een serie Marius van Dokkum gicléewerken die ik vandaag heb opgespannen en ingelijst voor een kunstwinkel in Groningen.

Particuliere opdrachten, laat je doek niet liggen!

Misschien heb je onlangs een gicléekunstwerk aangekocht dat ligt te wachten op een mooie omlijsting of heb je een giclée ontvangen voor je verjaardag.  Het is zonde om jouw mooie kunstwerk te laten liggen en de rol in een hoek van de kast weg te stoppen. Vanuit ervaring weet ik dat dat echter wel vaak gebeurt, omdat veel mensen niet weten wat ze er mee aan moeten als ze een giclée op de rol kado ontvangen.

Haal hem nu maar tevoorschijn, want de tijd is aangebroken om iets met jouw giclée te gaan doen! Laat het doek opspannen en zoek er een mooie bak- of sierlijst bij uit. Als je nog geen idee hebt hoe je het ingelijst wilt hebben, dan kun je me ook de foto doormailen van het giclée en dan doe ik je wat voorstellen en ideeën aan de hand van wat mogelijk zou zijn. Bevalt een voorstel je, dan zetten we het om in een definitieve opdracht en ga ik voor je aan de slag. Dan kun jij binnenkort jouw kunstwerk aan de muur hebben hangen!

Zakelijke opdrachten

Ook voor zakelijke opdrachten ben ik beschikbaar. Met werk in opdracht neem ik je werk uit handen, waar je - misschien tijdelijk - geen mogelijkheden voor hebt, door wellicht personeelstekort of plotselinge drukte. Ook kun je mij inhuren voor speciale projecten, een tentoonstelling, of voor bijvoorbeeld de kunststyling in jouw bedrijfspand.

Voor het uitbesteden van inlijstwerk ben je bij mij aan het goede adres. Van opspannen tot en met de afwerking wordt aan elke stap aandacht en zorg gegeven. Of het nu om een eenmalig iets gaat of om werk op regelmatige basis, ik sta je graag ten dienste. Neem contact met me op om de mogelijkheden door te spreken en ik maak een offerte op maat.


Chat openen
Advies of meer info nodig?
Chat of bel 0594-631180
Kan ik je helpen?