Voor groen moet je lef hebben

Wist je dat kunst waar een groene kleur in zit maar zeer moeilijk verkoopt? Dat is al eeuwen zo, maar waarom dat zo is, is mij niet geheel duidelijk. Met groen kun je namelijk fantastische resultaten behalen en als je er het lef voor hebt, zul je zeker goede reacties gaan krijgen.

Ik geef je graag drie redenen waarom een groen kunstwerk de moeite van het overwegen waard is:

  1. Met groen onderscheidt je je van de massa.
  2. Kunst met een groene kleur ademt rust en ruimte (denk ook maar eens aan je planten die je in huis hebt staan, die ook altijd sfeer en balans brengen)
  3. Groen is verbazendwekkend goed te combineren bij alle natuurtinten, maar ook bij blauw, donkerrood en het brengt balans bij alle harde kleuren. Groen staat zelfs mooi bij zilver- en kopertinten.

Verliefd?
Ben je intussen al een beetje verliefd op het kunstwerk op de foto geworden? De titel van dit werk is Springtime van Bea Danckaert. Deze Belgische kunstenares maakt abstracte kunst waar kleur de hoofdrol in speelt. Het giclée is hier ingelijst in een zwarte lijst met zilverkleurig front.

Maar ontdek ook eens wat er nog meer is met groen: hier vind je onze gehele collectie giclée-kunst waar de kleur groen een rol inspeelt.


Chat openen
Advies of meer info nodig?
Chat of bel 0594-631180
Kan ik je helpen?