Trendsetters kiezen voor mixed media kunst

Een nieuwe hype? Een nieuwe kunststroom?

Steeds vaker zien we dat kunstenaars meerdere technieken combineren in hun schilderijen. En dan gaat het niet alleen over verschillende schildertechnieken. De invloed van de media en de steeds verder gaande digitalisering is ook tot diep in de harten van de kunstenaars binnengedrongen. De camera, digitale beeldbewerking en bijvoorbeeld het gebruik van afvalmaterialen wordt gecombineerd met het ouderwetse penseel en doek en leveren zo verrassende resultaten op.

Op deze foto zie je zo'n mixed media kunstwerk. Het betreft hier een limited edition van Espen Eiborg, dat de titel Combo Luxe draagt. Boven een gele bank hangt dit indringende portret van twee jonge vrouwen. Het ademt klasse, is vernieuwend en helemaal van deze tijd. En het leuke van deze Mixed Media kunststijl is, is dat het zo gemakkelijk te combineren is... daar hoef je geen interieur-stylist voor te zijn!

Over de kunstenaar: Espen Eiborg is een meester in het combineren van oude en nieuwe technieken. Gewapend met camera, spuitbussen en vele liters verf komen zijn werken tot stand. Razendpopulair is hij onder de high society en in de wereld van de artiesten. En misschien ook wel bij jou?

 


Chat openen
Advies of meer info nodig?
Chat of bel 0594-631180
Kan ik je helpen?