Spirit in de kunst

Kunst maakt een mooie inrichting helemaal af! Door de juiste sfeer en de juiste kleuren te kiezen kun je spectaculaire effecten bereiken en jouw woonruimte, slaapkamer, hal of keuken behoorlijk upgraden.

In dit voorbeeld zie je een slaapkamer waar al veel artistieke elementen in aanwezig zijn. Zo ligt er een mooie lichte houten vloer, is de wand modern en ruig gehouden en zijn er licht klassieke accessoires aan toegevoegd voor warmte en sfeer. In deze slaapkamer was al een perfect lichtplan aanwezig met veel indirecte lichtbronnen en voor de kunst zijn we daar op voortgeborduurd.

Er is hier gekozen voor een kunstwerk dat in zichzelf ook al licht lijkt uit te stralen, namelijk Footsteps in Future van Alfred Hansl. Het licht dat in dit doek aanwezig harmonieert uitstekend met de andere lichtpunten in de ruimte. Het warme oranje en rood in dit werk past perfect bij de ruwe stenen muur. Maar ook de taupe-, bruin- en beige kleuren in het beddengoed en de accessoires komen subtiel terug in het kunstwerk.

Durf voor kracht en uitstraling te gaan en wees niet bang om een modern abstract kunstwerk boven een klassiek opgemaakt bed op te hangen. Juist de 'mix en match' kan verrassende resultaten geven en zorgt voor spirit en sfeer in jouw slaapkamer.